Vers Vlees SDC

Aperitiefhapjes

Scampi

€ 0,65/stuk

Kippenboutje

€ 0,60/stuk

Spek/pruim

€ 0,60/stuk

Mini hamburger

€ 0,60/stuk

Tapas Plank

€ 6,50/pers

Rundsvlees

Biefstuk (1ste keus)

€ 25,00/kg

Americain

€ 12,00/kg

Stoofvlees

€ 14,00/kg

Rosbief

€ 19,00/kg

Fondue

€ 24,00/kg

Entre cote

€ 21,00/kg

Hamburgers

€ 10,50/kg

Vogels zonder kop

€ 11,50/kg

Soepvlees

€ 8,00/kg

Rundstong

€ 12,40/stuk

Côte à l’os

€ 20,00/kg

Brochetten

Varkens (100 à 110g)

€ 13,00/kg

Gemengde (± 200g)

€ 18,00/kg

Kalkoen (100 à 110g)

€ 14,00/kg

Runds + spek

€ 19,00/kg

Kip

Billen

€ 5,00/kg

Filet

€ 11,00/kg

Pilons

€ 7,00/kg

Blokjes

€ 12,00/kg

Vol au vent

€ 14,75/kg

Kalkoengebraad

€ 12,00/kg

Varkensvlees

Haasje

€ 15,00/kg

Kotelet

€ 9,00/kg

Carré ribben

€ 10,00/kg

Gehakt

€ 9,00/kg

Worsten

€ 9,50/kg

Chipolata

€ 10,50/kg

Gebraad

€ 10,00/kg

Spek (ontbijt)

€ 15,00/kg

Spek (vers)

€ 7,00/kg

Spek (gemarineerd)

€ 9,00/kg

Spek (gezout)

€ 8,00/kg

Droge worsten

€ 1,00/stuk

Pitta (mager varkensvlees)

€ 12,00/kg

Ribbekes hutsepot

€ 7,00/kg

Gyros

€ 11,00/kg

Varkensmignonetten

€ 11,00/kg

Schnitzel

€ 10,00/kg

Cordon blue

€ 11,00/kg

Varkenswangen

€ 15,00/kg

Spiering / Bas côte

€ 7,00/kg

Varkenssneetjes

€ 9,00/kg

Kalfsvlees

Steak

€ 26,00/kg

Kalfstong

€ 14,50/stuk

Gehakt

€ 12,00/kg

Fricassee

€ 19,00/kg

Nootje gezouten

€ 14,00/kg

Op aanvraag te verkrijgen:

Varken aan spit (braden en versnijden)

Voorkwartier met been (versnijden, gehakt, worsten, americain en hamburgers)

Achterkwartier met been (versnijden, gehakt, worsten, americain en hamburgers)

Half beest met been (versnijden, gehakt, worsten, americain en hamburgers)

Versnijden van slachtvee

Verzorgen van eetfestijn en BBQ’s